Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

Van értelme kiállni amellett, amiben hiszünk. Egy különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten. A tiltakozások hatására a Fidesz-kormány elállt attól, hogy értelmetlen pusztításba kezdjen Budapest egyik legnagyobb zöldterületén - írta a főpolgármester közösségi oldalán.

Karácsony Gergely, a főváros demokrata vezetője, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és országgyűlési képviselője, Szabó Tímea sem támogatta, hogy az élhető, zöld város érdekét a kormány nagyzoló ingatlanfejlesztési terveinek vessék alá.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.22

Petíció indult a Hajógyári-sziget beépítése ellen

A Fidesz-kormány megpróbálja átejteni a palánkon az óbudai embereket.