Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

Karácsony Gergely levelet kapott a Fidesz-csicskáktól, amiben azt kérik, engedje meg, hogy telerakják a Lánchidat bombákkal és rakétákkal ahhoz a tűzijátékhoz, amit a felmérések szerint még a saját támogatóik is utálnak. És közben meg kórusban aggódnak a hídért, aminek az ügyében kilenc évig semmit nem csináltak a szerencsétlenkedésen kívül.

A Lánchídon nem lesz semmiféle tűzijáték - írja Karácsony Gergely, Budapest zöld baloldali főpolgármestere.

Az előző és a mostani városvezetés között sok különbség van, de ide most egy tartozik: ők nem újították fel a Lánchidat, mi pedig felújítjuk.

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Több száz millió forinttal lopja meg a Fidesz az óbudai önkormányzatot

Sorozatosan érkeznek a fideszes csapások a kerületi önkormányzat költségvetésére.

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!