Az óbudai Momentum színvallásra kényszeríti Bús Balázsékat

Az óbudai Momentum színvallásra kényszeríti Bús Balázsékat

A III. kerületi Fidesznek választania kell az óbudai emberek és a pártérdek között.

A Fidesz-kormány a koronavírus-járványt kihasználva megszorításokat léptetett életbe az önkormányzatokkal szemben. Ez csak Óbudán 2,5 milliárd forint elvonását fogja jelenteni jövőre. Ezt a pénzt az óbudai emberek étkeztetésétől, a rászorulók megsegítésétől és a gyermekek ellátásától veszi el a Fidesz.

Színvallás!

A Momentum III. kerületi szervezete a megszorítások ellen tiltakozó nyilatkozatot adott be a képviselő-testületnek. A Szkaliczki Tünde frakcióvezető által beadott javaslat felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza az önkormányzatok működését ellehetetlenítő megszorító-csomagot. Így Bús Balázsnak és bandájának is színt kell majd vallania, hogy az óbudai emberek érdeke a fontosabb nekik, vagy a pártérdek?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Több száz millió forinttal lopja meg a Fidesz az óbudai önkormányzatot

Sorozatosan érkeznek a fideszes csapások a kerületi önkormányzat költségvetésére.

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!