A Momentum óbudai frakcióvezetője is részt vesz a vizsgálóbizottság munkájában

A Momentum óbudai frakcióvezetője is részt vesz a vizsgálóbizottság munkájában

Az ideiglenes bizottság az elmúlt évek budapesti korrupciós ügyeit fogja kivizsgálni.

Tegnap megalakult az a vizsgálóbizottság, ami az elmúlt évek fővárosi korrupciós ügyeit fogja kivizsgálni. Aligha van olyan ember, aki azt gondolja, hogy a fideszes vezetésű budapesti Városháza mentes volt a korrupciós ügyektől az elmúlt tíz évben.

Momentumos vezetésű vizsgálat!

A bizottság elnöke a Momentum fővárosi képviselője, Havasi Gábor lesz. Helyet kap még a munkában Déri Tibor, újpesti polgármester és Szkaliczki Tünde, a Momentum óbudai frakcióvezetője is. A III. kerületi politikus szerint:

"Fel kell derítenünk az előző ciklus által elkövetett bűnöket! Ezért kivizsgáljuk a 4-es metró ügyét, a Bálnát, a 3-as metró felújítását, a biódom kérdését, a parkolási rendszert és az e-jegyrendszert is."

Csupa olyan ügy, aminek a részleteire mindenki kíváncsi a városban. A Fidesznek most számot kell adnia az eltűnt százmilliárdokért!  

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.29

Közösségi tervezés indul Óbudán

A Vörösvári út és a Szentendrei út elején sebességcsökkentés lépett életbe. Erről kérik most a helyiek véleményét.

  • 2020.09.28

Óvodafejlesztésre és térfigyelő kamerákra szavazott Óbuda népe

A közösségi költségvetés keretében 50 millió forintos fejlesztési forrás elköltéséről dönthettek a III. kerületi lakosok.

  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.