10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

Július közepétől 10 ezer gyerek nyári táboroztatását fejenként 10 ezer forinttal támogatja a Fővárosi Önkormányzat. A heti 35 ezer forintnál alacsonyabb összegbe kerülő táborok díjaihoz a táborszervező által benyújtott és a szülők által aláírt igénylés alapján fizethető ki a támogatás - írta Karácsony Gergely.

Miközben a Fidesz és Orbán Viktor kizárólag azzal foglalkozik, hogy pofátlanul kivéreztesse a baloldali vezetésű önkormányzatokat, Karácsony és szövetségesei mindent megtesznek, hogy segítsenek a magyar embereknek. Az Orbán-csomag brutális megszorításai és elhibázott válságkezelése miatt százezrek veszítik el a munkájukat, a felcsúti miniszterelnök pedig még az egészségügyi ellátást is megvonja tőlük.

A Fidesz és a gyerekek összefüggésében mostanában csak nyugtalanító híreket lehetett olvasni.

Kiemelt képünk illusztráció.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Több száz millió forinttal lopja meg a Fidesz az óbudai önkormányzatot

Sorozatosan érkeznek a fideszes csapások a kerületi önkormányzat költségvetésére.

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!